Search icon Close icon

Språk:

Middag & festmeny


Skapa en egen meny! Välj en förrätt, en varmrätt och en dessert. Middagsmenyn inspireras av säsongen där råvaran får komma till sin rätt. Serveras i våra flexibla lokaler, där du lätt kan sätta din egen prägel – fest, bankett, samling, trivsel.

Kontakta oss

Middagsmeny
sep 2025 – jan 2026

Menyn gäller för hela ditt sällskap. Kombinera en, två- eller trerätters festmiddag som du kan inleda med fördrink i skybar med vy över Uppsala. Menyvalet gäller för hela sällskapet (bortsett från ev. specialkost). Vid val av tre rätter ingår kaffe eller te. Mindre justeringar av menyn kan förekomma.

Förrätter


Varmrökt ankbröst med sojaglaze, kimchiemulsion,
picklade vindruvor och friterad lök

175 kr


Rotsellerifritters, Karl-Johan svampkräm, picklad svartrot,
jalapeño och gurka

165 kr


Tonfisktartar med mangosalsa, friterat rischips, kimchiemulsion och marconamandlar

195 kr


Oxtartar med konfiterad äggula, kapris, röd lök, tomatpulver,
pommes allumettes och emulsion på Havgus

175 kr

Varmrätter


Lammytterfilé med rostad spetskål, morotspuré med brynt smör och yoghurt, samt smörad rödvinssås smaksatt med salvia

375 kr


Flankstek med terrin på potatis och Västerbottensost, bakad tomat, bakad lök och karljohansvampsmör

335 kr


Gös med sötpotatis, jordärtskocka, picklad kålrot fylld med havguskräm samt citronvelouté och dillolja

355 kr


Arancini med kantareller, glaserad rödlök, rostad blomkål, krispig grönkål och parmesanvelouté

305 kr

Desserter


Madeleinekakor med körsbär, punsch, grädde och salta mandlar

125 kr


Päron- och vaniljpannacota med bovetecrumble

125 kr


Brownie med brynt smörkräm och vispad hallonpannacota

125 kr


Bakad vaniljkräm med mango, yuzu och kokos

305 kr

Den här webbplatsen är registrerad på wpml.org som en utvecklingswebbplats. Byt till en nyckel för produktionsplats till remove this banner.